Victoria Beckham megmutatta, hogy 50 évesen is gyönyörű és hibátlan az arcbőre

"Lola" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images - Michael Buckner
Victoria Beckham szépségtipp Posh Spice
Nemrég ünnepelte 50. születésnapját az egykori Posh Spice, aki sokak szerint már alig hasonlít a régi önmagára. Akár plasztikáztatta az arcát, akár nem, egy valami tény: Victoria Beckham arcbőre még mindig feszes, tömör és ragyogó.

24 órán át látható Instagram sztoriban mutatta meg Victoria Beckham, hogy annak ellenére, hogy a minap betöltötte az 50. életévét, az arcbőre még mindig ragyogó, feszes és ami még fontosabb, tömör és hibátlan. Ebben a korban sokan szenvednek a meglazult bőrrel, nem úgy az egykori Posh Spice.

Victoria Beckham
Nemcsak az arcbőre, az alakja is kifogástalan Victoria Beckhamnek
Forrás: Getty Images

A videó célja nem a dicsekvés, hanem a szépségtitkai egyikének megosztása, ami nem más, mint a fehér szemceruza, amellyel az alsó szemhéj belső részét húzza ki, így növelve — ahogy ő mondja — a drámai hatást. David Beckham felesége azt is elárulja, hogy a napi sminkrutinjában nem ezt a ceruzát használja, és a kettő nem is helyettesíti egymást, de a füstös sminkhez kifejezetten illik a termék, amely nem meglepő módon a saját márkája. 

Victoria Beckham arcbőre 50 évesen is hibátlan
Victoria Beckham arcbőre 50 évesen is hibátlan
Forrás: Instagram

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.