Britney Spears az anyját okolja botrányáért: „Ki nem állhatom őt"

Britney,Spears,At,The,2016,Billboard,Music,Awards,Held,At
Shutterstock/Copyright (c) 2016 Tinseltown/Shutterstock. No use without permission. - Tinseltown
britney spears családi viszály botrány
Az énekesnő ismét megdöbbentően viselkedett, majd a közösségi médiában próbálta megnyugtatni rajongóit. Közben pedig az anyját okolja azért, hogy negatív színben tünteti fel a sajtó.

Britney Spears csütörtök éjjel ismét botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. Mást mondanak a szemtanúk, és mást állít ő, egy azonban biztos: Britney ezt a botrányt is az édesanyjához köti.  

Az énekesnő és barátja, Paul Soliz a Los Angeles-i Chateau Marmont szállodában tartózkodtak, amikor a többi vendég először a rendőrséget, majd a mentőket is ráhívta a párra. A szemtanúk szerint a pár szóváltásba keveredett és dulakodás hangját lehetett hallani, majd az énekesnő már a szállodai folyosón ordibált sérült bokával. A mentők a hajnali órákban érkeztek a szállodához, és igyekeztek ellátni az ittas, síró énekesnőt, aki egy szál bugyiban ment a mentőautóhoz, félmeztelen testét pedig egy párnával próbálta eltakarni. 

Ezután az énekesnő tagadva, hogy bármi konfliktus lett volna közte és a párja között, megosztott egy bejegyzést az Instagramon. A közzétett videóban a feldagadt lábfejét mutogatja, és állítja: mindössze annyi történt, hogy „hülye idióta” volt, elesett és bokasérülést szenvedett.  

Ugyanakkor a bejegyzésében édesanyját is megemlíti, és őt okolja a szállodában kirobbant botrányért: „Tudom, hogy az anyám benne volt!!! 6 hónapja nem beszéltem vele, és rögtön azután hívott, hogy ez megtörtént, de még azelőtt, hogy a hír megjelent!!! Megint úgy voltam beállítva, mint régen !!! ... Ki nem állhatom őt!!!” - írta a videó mellé.

Nincs esély a békülésre

Úgy tűnik, ezzel végleg elillant a remény, hogy az énekesnő és a családja kibéküljön. Pedig tavaly decemberben, Britney Spears születésnapján állítólag megjelent az édesanyja, aki később úgy nyilatkozott: „Britney körül mindenki nagyon óvatos, hogy nehogy megsértse a békülés esélyeit". 

Az évekig tartó családi dráma, ellenségeskedés és jogi hercehurca után tavaly májusban úgy tűnt, hogy az énekesnő is hajlandó lenne elásni a csatabárdot. Ekkor ezt osztotta meg:  

"Édesanyám tegnap 3 év után megjelent az ajtómban… olyan hosszú idő telt el… a családdal mindig vannak dolgok, amiket ki kell alakítani… de az idő minden sebet begyógyít!!! És miután elmondhattam azt, amit nagyon sokáig magamban tartottam, áldottnak érzem magam, hogy végre megpróbálhatjuk rendbe hozni a dolgokat!!! Nagyon szeretlek 💕!!! 
Annyira áldott vagyok, hogy 14 év után együtt kávézhatunk!!! Utána menjünk vásárolni!!!" - lelkendezett egy évvel ezelőtt.  

A napokban történt incidens után azonban úgy tűnik, hogy családi békülésre esély sincs, pedig a környezete szerint csak ez menthetné meg az énekesnőt. Ugyanis mióta Britney Spears nem áll az édesapja felügyelete alatt, gyakorlatilag összeomlott mentálisan. Radikális hangulatváltozásai vannak, zavartan viselkedik, szórja a pénzt, és meggondolatlan döntéseket hoz. Ráadásul válása miatt is rossz idegállapotban van, így a barátai nagyon aggódnak attól, hogy teljesen összeroppan.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.