Harry herceg sírva fakadt: újabb pofont kapott a királyi családtól

Harry herceg
Getty Images - Max Mumby/Indigo
bejelentés Vilmos herceg III. Károly király Harry herceg
Miután Károlynak elfoglaltságai miatt nem volt ideje találkozni fiával, újabb pofont kapott a tékozló fiú. Harry herceg állítólag sírva fakadt, amikor értesült a hírről.

Harry herceg sorra kapja a "pofonokat" a családjától. Miután hivatalosan is megerősítették, hogy elfoglaltságai miatt Károly király nem tud időt szakítani arra, hogy találkozzon fiával, újabb szomorú meglepetés érte. Ezt a bejelentést ráadásul szándékosan a londoni látogatása alatt tették közzé - a királyi szakértő szerint azért, hogy a megfelelő hatást érjék el.

Harry herceg
Nem örült Harry herceg az újabb bejelentésnek
Forrás: Shutterstock

Harry herceg állítólag sírva fakadt

A Buckingham-palota azt jelentette be, hogy Károly király

 Vilmos herceget választja Harry régi ezredének élére, vagyis ő lesz a hadsereg légierejének alezredese - annak ellenére, hogy Harry herceg szolgált az egységnél Afganisztánban.

Éppen ezért sokan azt gondolták, hogy Harry örökli majd Károlytól ezt a címet, de nem így történt. A királyi szakértő szerint ez egy hatalmas pofon lehet a sussexi hercegnek, akit a londoni látogatása során néhai édesanyja családja támogatott. "Még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy a szerepet éppen annak az embernek adják, akire Harry sok problémájának az okozójaként tekint - a bátyjának. A bejelentést pedig szándékosan Harry rövid látogatása alatt tették, hogy a maximális hatást érjék el, és megmutassák Harrynek, hogy már tényleg nem látják szívesen" - mondta Tom Quinn. Hozátette, hogy Harry "állítólag sírva fakadt", amikor meghallotta a hírt Vilmos előléptetéséről.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.