Met-gála 2024: össztűz zúdult Jennifer Lopezre, amiért bunkó volt egy riporterrel

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals Jennifer Lopez
FilmMagic - Jeff Kravitz
videó met-gála 2024 riporter Jennifer Lopez
A Met-gálán nemcsak a sztárok ruháit mustrálják az emberek, hanem a viselkedésüket is. Jennifer Lopezt most azért bírálják az emberek, mert szerintük nem volt elég kedves.

Jennifer Lopezt azzal vádolják, hogy goromba és elutasító volt egy riporterrel szemben a hétfői Met-gálán, ahol társelnökeként tevékenykedett. Az USA Today riportere, Anika Reed osztotta meg azt a TikTok-videót a sztárról, ami elindította a lavinát.

Jennifer Lopez
 Jennifer Lopez viselkedését bírálják
Forrás: Getty Images

Nem elégedettek Jennifer Lopez viselkedésével

A felbolydulást keltett TikTok-videóban az látható, hogy Jennifer Lopez felfelé sétál a lépcsőn, eközben kérdezi meg tőle a riporter, hogy milyen ruhát visel. A sztár erre csak annyit válaszolt: Schiaparelli. A rajongók szerint az énekesnő gorombán vetette oda ezt az egyszavas választ a riporternek. Ironikus hozzászólásokkal árasztották el a kommentszekciót. Jennifer Lopez egyébként sem örvend túl nagy népszerűségnek mostanában, a gyenge jegyeladások miatt új albumának turnéját  is át kellett tervezni. A lemez és a hozzá tartozó dokumentumfilm sem aratott zajos sikert, utóbbiban még Ben Affleck sem akart szerepelni... 

@heyyyitsanika #metgala co-chair (and my birthday twin) @JLO briefly told me about her look for the night: Schiaparelli. #metgalaredcarpet #metgal2024 #jlo #jenniferlopez #redcarpet #schiaparelli ♬ original sound - Anika Reed

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.