Kék szuperhősként feszít Jennifer Lawrence

Forrás: Empire magazin -
címlap Jennifer Lawrence testfestés X-Men - Az eljövendő múlt napjai Mystique Kék szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő gyakorlatilag teljesen meztelenül, tetőtől talpig kék testfestékben pózol az Empire magazin borítóján.

Jennifer Lawrence többször bebizonyította már, hogy bármit is vesz fel, bombanőként fest benne. Ezért most új oldaláról mutatkozott be: meztelenül, X-Men-filmbeli „jelmezében" láthatjuk őt a márciusi címlapon. Nem hiányozhat a lángoló vörös haj és a világító, sárga szempár sem.

Forrás: Empire magazin



Az Oscar-díjas színésznő, aki a minap valószínűleg tető alá hozott egy busás szerződést a Diorral, Mistique-et alakítja az X-Men - Jövendőmúlt napjai (Days of Future Past) című produkcióban. A sztár korábban elárulta: 6-7 órát is igénybe vesz, amíg elkészül kék make-up-ja. Megéri: a látvány lenyűgöző és magáért beszél.

Szoknyák és monokróm szettek a divatpalettánhttp://www.life.hu/legytrendi/20140129-divat-es-trend-2014-ben-szoknyak-szabasvonalak-szinek.htmlKitört a hazai divatbotrányhttp://www.life.hu/legytrendi/20140129-sugarbird-tervezocsapatat-masolassal-vadoljak-nagy-bajba-kerulhet-a-marka-tatar-csilla-kilepett-a.htmlÚjabb izgató fotó Jamie Dornanrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20140129-jamie-dornan-a-szurke-otven-arnyalatanak-christian-grey-e-lett-a-hogan-s-ss14-kampanyanak-uj-arca.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.